Maatwerk

Zijpe Stijl ontwikkeld en bouwt in eigen beheer een passend concept voor uw festival, beurs of evenement

Kwaliteit

Regionale producten met een duidelijke voorkeur voor Biologisch

Wij kiezen voor producten van A kwaliteit. Met zo min mogelijk afgelegde kilometers

Grote volumes zonder kwaliteitsverlies

Catering

Op wens samengesteld

Voor elke gezelschap een passend aanbod

Vele visspecialiteiten

Vlees van lokale boeren

Groentes uit de regio

Visafslag

Concept

Vis, schaal- en schelpdieren

Porties per uur

500 +

 

Menu

Mosselen, Oesters, Kreeft, Kokkels, Scheermessen, Haring, Makreel, Fish & Chips

Dubbeldekker

Concept

Poke - Koffiebus - Bar - Restaurant - Rijdende attractie

Porties per uur

300-500

 

Menu

Naar wens in te vullen

Beachbar

Concept

Strandtent / Bar

Porties per uur

800

 

Menu

Dranken, warme en koude gerechten

Plybar

Concept

Bar - Restaurant

Porties per uur

800

 

Menu

Dranken, warme en koude gerechten

Juttershut

Concept

Restaurant

Porties per uur

200-400

 

Menu

Scheermessen, oesters, haring, makreel, mosselen, paling

Kaasfondue

Concept

Restaurant

Porties per uur

500+

 

Menu

Diverse kaasfondue's, aardappels uit de oven, crudités, brood en tapenade, plankje worst

Flammkuchen

Concept

Restaurant

Porties per uur

500+

 

Menu

Vegetarisch, vlees en vis