ZIJPE STIJL

CONCEPT CATERING

evenementen - festivals - beurzen

tent verhuur

Maatwerk
Kwaliteit

​

Catering

​

​

​

Visafslag

Concept

Vis, schaal- en schelpdieren

​

Porties per uur

500 +

 

Menu

Mosselen, Oesters, Kreeft, Kokkels, Scheermessen, Haring, Makreel, Fish & Chips

​

​

Specificaties

Dubbeldekker

Concept

Poke - Koffiebus - Bar - Restaurant - Rijdende attractie

​

Porties per uur

300-500

 

Menu

Naar wens in te vullen

Specificaties

Beachbar

Concept

Strandtent / Bar

​

Porties per uur

800

 

Menu

Dranken, warme en koude gerechten

Specificaties

Plybar

Concept

Bar - Restaurant

​

Porties per uur

800

 

Menu

Dranken, warme en koude gerechten

Specificaties

Juttershut

Concept

Restaurant

​

Porties per uur

200-400

 

Menu

Scheermessen, oesters, haring, makreel, mosselen, paling

Specificaties

Kaasfondue

Concept

Restaurant

​

Porties per uur

500+

 

Menu

Diverse kaasfondue's, aardappels uit de oven, crudités, brood en tapenade, plankje worst

Specificaties

Flammkuchen

Concept

Restaurant

​

Porties per uur

500+

 

Menu

Vegetarisch, vlees en vis

Specificaties
  • HOME

  • CONCEPTEN & CATERING

  • CONTACT

  • More

    • Twitter Clean
    • facebook
    Contact